Η Εταιρία

Από το 1996

27

Χρόνια Εμπειρίας

Λίγα λόγια για εμάς

Welcome to Chatzichristos & Partners

Η Chatzichristos & Partners ιδρύθηκε το 1996 όταν μια ομάδα επιτυχημένων συμβούλων επιχειρήσεων με δεκαετή πορεία στον χώρο αποφάσισε να ενωθεί.

Ο λόγος της ένωσης αυτής ήταν:

H επιτυχημένη σχέση με τους πελάτες μας στηρίζεται στην κατανόηση των αναγκών τους, στη συνεχή επικοινωνίαμαζί τους, στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και στην διασφάλιση της εμπιστευτικότητας.

Το 2007 η Chatzichristos & Partners είχε την διορατικότητα ,αντιλήφτηκε την επερχόμενη κρίση της αγοράς και αναβάθμισε τις υπηρεσίες δημιουργώντας τμήμα οικονομικών και νομικών συμβούλων για τις εταιρείες-πελάτες της .

Η Chatzichristos & Partners έχει σημαντική εμπειρία και απευθύνεται κυρίως στους τομείς της Βιομηχανίας, του Δημοσίου, των Ομοσπονδιών/Σωματείων και του Χονδρικού και Λιανικού εμπορίου.

 

Μάνος Χαντζηχρίστος

Νομικός

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
  • Να προσθέτουμε αξία στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά προβλήματα στρατηγικής, οργάνωσης και λειτουργίας.
  • Να πρωτοπορούμε και να αναγνωριζόμαστε ως ηγετική εταιρεία στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελληνική & Διεθνή αγορά, επιτυγχάνοντας μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες
  • Να εμπνέουμε εμπιστοσύνη παρέχοντας ΛΥΣΕΙΣ και όχι μόνο μελέτες.
  • Να είμαστε μια υγιής και κερδοφόρος εταιρεία που θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε μαζί με τους πελάτες – συνεργάτες μας .
Προκειμένου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι έχει καταρτιστεί στρατηγικό σχέδιο, το οποίο ακολουθείται πιστά.
Η εταιρεία Chatzichristos & Partners έχει εγκαταστήσει σύστημα διασφάλισης ποιότητας και είναι πιστοποιημένη κατά ΙSΟ 9001:2015
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner Καλέστε τον Κο Χατζηχρίστο