Χρηματιστηριακη μοναξια
Νοιώθεις μόνος; ανασφάλεια; αβεβαιότητα;
Ξεκινα τωρα υπηρεσιες
Ανακαμψη! Εσυ πιστευεις;
Επικοινωνησε Υπηρεσιες
it's all about...!
money money money
Μαθε πως Υπηρεσιες

ΚΕΡΔΙΣΕ EΠΙΠΛΕΟΝ
ΧΡΗΜΑΤΑ

Κάθε μήνα και για πάντα
από τον όγκο των συναλλαγών
των συνεργατών σου, ή από νέες συστάσεις.

Ξεκινησε τωρα!
 • Είπαν για εμάς...

  Μετέφερa τους κωδικούς μου στην Chatzichristos & Partners και με την καθοδήγησή τους είδα αύξηση των ειδοδημάτων μου 8% μέσας σε μόλις ένα μήνα.

  --- BILL SINIS CEO Digital Agency
 • Είπαν για εμάς...

  Sed et erat. Sed quis turpis vitae lectus vehicula ulla tristique ipsum in quam.

  --- JOHN DOE CEO Digital Labs
 • Είπαν για εμάς...

  Μετέφερa τους κωδικούς μου στην Chatzichristos & Partners και με την καθοδήγησή τους

  είδα αύξηση των ειδοδημάτων μου 8% μέσας σε μόλις ένα μήνα.

  --- Βασίλης Σίνης CEO Sinis Group

Ποιοι ειμαστε

Η CHATZICHRISTOS & PARTNERS διαθέτει εμπειρία πλέον των 10 ετών στη λήψη και διαβίβαση εντολών και είναι συνδεδεμένος αντιπρόσωπος της Guardian Χρηματιστηριακής

Η διαδικασια

Ληψη

Λαμβάνουμε τις εντολές σας.

Διαβιβαση

Διαβιβάζουμε άμεσα με ασφάλεια.

η omαδα μασ

Ισχυρή ομάδα με πολυετή εμπειρία στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές

Μανος Χατζηχριστος
CEO
ΜΑΚΗΣ ΠΡΑΠΙΔΗΣ
Accountant
ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ
Accountant
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ
Accountant

Οι Υπηρεσιες μας

 • ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ01
 • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ02
 • ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ03
 • ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ04
 • ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ05
 • ΑΝΑΛΥΣΗ06

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ

Ως τακτικό μέλος του Χρηματιστηρίου Αξιών και του Χρηματιστηρίου Παραγώγων Αθηνών, παρέχουμε υπηρεσίες εκτέλεσης εντολών και θεματοφυλακής για όλους τους τίτλους που είναι εισηγμένοι στις ελληνικές αγορές (μετρητά, παράγωγα). Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες εκτέλεσης εντολών σχετικών με ομόλογα δημοσίου και Ευρω-ομόλογα. Πέραν αυτών, δραστηριοποιούμαστε ως διαπραγματευτές επί μετοχών, παραγώγων, ομολόγων, κεφαλαίων χρηματαγοράς και αμοιβαίων κεφαλαίων σε όλες τις σημαντικές διεθνείς αγορές, αξιοποιώντας τις διεθνείς μας συνεργασίες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Η ζήτηση για πρόσβαση στις Διεθνείς Αγορές και σε παγκόσμια χρηματοοικονομικά προϊόντα είναι συνεχώς αυξανόμενη καθώς επαγγελματίες και ιδιώτες επενδυτές επαναπροσδιορίζουν τα χαρτοφυλάκια τους με σκοπό τη διαφοροποίηση των επενδύσεων τους και την αναζήτηση ευκαιριών σε όλο το φάσμα του παγκόσμιου επενδυτικού χάρτη.

ΠΡΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Ειδικευμένο τμήμα μας χειρίζεται τις εντολές για θεσμικούς επενδυτές το οποίο υποστηρίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών της Bloomberg . Διατηρούμε στενή συνεργασία με όλους τους εγχώριους θεματοφύλακες που εργάζονται για λογαριασμό διεθνών θεσμικών επενδυτών (Citibank,, HSBC, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, κ.λπ.) και με όλους τους διεθνείς οίκους εκκαθάρισης συναλλαγών όπως Clearstream και Euroclear. Συνεπώς, όλες οι θεσμικές εντολές που εκτελούμε μεταφέρονται εύκολα στους θεματοφύλακες των πελατών μας για εκκαθάριση και φύλαξη ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αντισυμβαλλομένου (ο κωδικός swift είναι GUTUGRA1ΧΧΧ).

ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες προς εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες για χρηματοοικονομικά θέματα και θέματα σχέσεων με τους επενδυτές. Επίσης, η Guardian Trust μπορεί να ενεργεί ως σύμβουλος δημοσίων εγγραφών για εταιρείες που επιθυμούν να εισαχθούν στις ελληνικές αγορές ή τις αγορές νέων συνόρων. Οργανώνουμε και αναλαμβάνουμε προγράμματα σχέσεων με τους επενδυτές, και μπορούμε επίσης να ενεργήσουμε ως ανάδοχοι για εισηγμένες εταιρείες.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε τη Διαχείριση χαρτοφυλακίων ιδιωτών ή εταιρικών (μη θεσμικών) επενδυτών, βάσει προσωπικά διαμορφωμένων πλαισίων και κατευθυντήριων γραμμών που παρέχονται από τον επενδυτή κατά την έναρξη της συνεργασίας μας και συμπληρώνονται με συμβάσεις ανά πελάτη.

ΧΡΗΜΑΤOOIKONOΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εκτελούμε εσωτερικές αναλύσεις της ελληνικής αγοράς. Εστιάζουμε σε τομείς οι οποίοι πιστεύουμε θα σημειώσουν καλύτερες επιδόσεις από τον μέσο όρο της αγοράς. Καταρτίζουμε λεπτομερείς εκθέσεις για συγκεκριμένες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αγορές του εξωτερικού .Σε επίπεδο trading η εταιρεία μας διαθέτει ένα οργανωμένο τμήμα τεχνικής ανάλυσης με καθημερινές επενδυτικές προτάσεις και στρατηγικές.

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνηστε τωρα μαζι μας

Θήρας 2,
Κυψέλη 102 57, Ελλάδα

+30 210 8619900
info@chatzichristos.com

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.